MED3E39FBAA09B941F59795DBC36644CCFA

Magnifik havsutsikt i Benidorm

Benidorm Town, Benidorm

Magnifik havsutsikt i Benidorm

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€81
TypLägenhet
ReferensnummerMV016
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta65 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolNej
TerrassNej

Pris: €192,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nyrenoverad trerumslägenhet med magnifik utsikt över hela Levante-stranden i Benidorm.
Högt belägen med fri havsutsikt från fransk balkong med endast 150 meter till stranden i ett område som erbjuder allt man kan önska sig.

INTERIÖR

Hall med plats för kläder och byrå. Fint renoverat kök med skåpsluckor, bra med arbetsytor och förvaring. Stort ljust vardagsrum med matplats och alla fönster med vacker utsikt. Nyrenoverade sovrum med stora garderober. Fransk balkong i västerläge. Badrum, även det nyrenoverat med badkar och WC, helkaklade vita väggar och beige klinker på golvet samt vädringsfönster.

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheterna och kustens största byggs endast någon kilometer från området, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.15 km
Avstånd till centrum0.6 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.15 km
Avstånd till shoppingcentrum0.8 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana3 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
65 kvm
Lägenhet
Pris
€192,000
Samfällighetsavgift/mån
€81
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Benidorm Town Benidorm

Magnifik havsutsikt i Benidorm

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg