230
MED15703EE92E424F89AAF5526DB95A9E69

26:e våningen med havsutsikt i Cala de Finestrat

Finestrat, Benidorm

26:e våningen med havsutsikt i Cala de Finestrat

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€46
TypLägenhet
ReferensnummerMV034
Antal rum2
Antal sovrum1
Antal badrum1
Byggyta51 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolNej
Terrass8 kvm

Pris: €134,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Havsutsikt! Rymlig och fin tvårummare i vackra Cala de Finestrat, endast ca 300 m till stranden och omgiven av restauranger, barer och butiker.

INTERIÖR

Nyskick. Rymlig hall med plats för kläder och byrå. Fint kök med ljusa skåpsluckor, bra med arbetsytor och förvaring, samt plats för ett litet bord med två stolar. Matplats och stort ljust vardagsrum med vacker utsikt med utgång till balkongen i sydostläge. Badrum med badkar och WC, helkaklade väggar och klinker på golvet.

EXTERIÖR

Finestrat, är en exotisk plats nära stranden med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.25 km
Avstånd till centrum0.2 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.25 km
Avstånd till shoppingcentrum0.25 km
Avstånd till sjukhus4 km
Avstånd till golfbana4 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Antal badrum
1
Byggyta
51 kvm
Lägenhet
Pris
€134,900
Samfällighetsavgift/mån
€46
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Finestrat Benidorm

26:e våningen med havsutsikt i Cala de Finestrat

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg