MEDAE646699B3BF46938C96C8F87C371121

Moderna villor med i Cumbre del Sol

Nyproduktion

Cumbre del Sol, Cumbre del Sol

Moderna villor med i Cumbre del Sol

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB065
Antal rum5
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta260 kvm
Tomt929 kvm
Byggår2018
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €940,000

Ansvarig mäklare

Lyx i prestigefyllt område, villa med oslagbar utsikt och infinity pool.

INTERIÖR

Lirios Sunrise, med en unik design och layout som förbättrar utsikten till havet och Ibiza samt ger en unik personlighet till komplexet.

Huset har utformats som en sammanslutning av flera öppna moduler, kopplade av yttre element, vilket skapar en fusion mellan inomhus- och utomhusområdena, vilket resulterar i ett öppet, ljust och funktionellt boende. Villor på över ca 260 kvm med ca 66 kvm i terrasser, spridda över två våningar och byggd på tomter på över ca 900 kvm med fantastisk havsutsikt och unika soluppgångar.

I och med att villan är fördelad över två nivåer, har övre våningen en modul för nattområdet, med ett rymligt sovrum med eget badrum och två andra sovrum separerade av ett gemensamt badrum.

Den andra delen av villan rymmer entrén, gästtoalett och ett stort vardagsrum samt köket. Det finns även ett rum som kan vara ett stort enkelrum eller två separata, beroende på tillfället, med hjälp av en rörlig vägg.

Båda våningarna vetter ut ut mot med terrassen och infinity poolen som är huvudokus.

På bottenvåningen finns ett stort utrymme på över ca 68 kvm, avsett att utgöra en gästlägenhet eller helt enkelt ett nöjesområde med egen terrass och ett oberoende rum för faciliteter. Med en parkeringsplats täckt av en pergola och ett förråd.

EXTERIÖR

På Alicante-provinsens östra spets ligger Cumbre del Sol.

Dess invånare och gäster är de första som hälsar solen varje morgon när den stiger majestätiskt över det lugna vattnet i Medelhavet.

Från Cumbre del Sols unika utsiktsplats vid de högsta höjderna i kommunen Benitachell, har Cumbre del Sol panoramautsikt över vattnet och de skyddade naturområdena som omger området från Javea till Moraira.

Upptäck mer om denna bostadsanläggning i Costa Blanca som kombinerar vackra moderna lyxiga lägenheter och villor, sport- och fritidsanläggningar och helårstjänster till dem som är lyckliga nog att kalla Cumbre del Sol sitt hem.

Cumbre del Sol tar upp över 3,7 miljoner kvadratmeter av den mest eftertraktade och orörda strandpromenaden i hela Spanien.

Varje aspekt av dess utveckling har följt målet att leverera maximal komfort och service till sina invånare och besökare samtidigt och samtidigt bevara den skyddade omgivningen och miljön och integrerar grönområden i dess samhällen. Infrastrukturen och tjänsterna är hittills oöverträffade.

I närheten

Avstånd till strand2.5 km
Avstånd till centrum1.5 km
Avstånd till flygplats90 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1.5 km
Avstånd till hav2.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1.5 km
Avstånd till golfbana100.002 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
260 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2018
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
929 kvm

Karta

Cumbre del Sol Cumbre del Sol

Moderna villor med i Cumbre del Sol

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg