Bli kontaktad, klicka här!

Moderna villor med medelhavsutsikt!

Cumbre del Sol , Cumbre del Sol
Pris
940 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 260 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 929 m2
receiptReferensnummer: NB065

Objektsbeskrivning

INFLYTTNINGSKLAR!
Lyx i prestigefyllt område, villa med oslagbar utsikt och infinity pool!

INTERIÖR

Lirios Sunrise, med en unik design och layout som förbättrar utsikten till havet och Ibiza samt ger en unik personlighet till komplexet.

Huset har utformats som en sammanslutning av flera öppna moduler, kopplade av yttre element, vilket skapar en fusion mellan inomhus- och utomhusområdena, vilket resulterar i ett öppet, ljust och funktionellt boende. Villor på över ca 260 kvm med ca 66 kvm i terrasser, spridda över två våningar och byggd på tomter på över ca 900 kvm med fantastisk havsutsikt och unika soluppgångar.

I och med att villan är fördelad över två nivåer, har övre våningen en modul för nattområdet, med ett rymligt sovrum med eget badrum och två andra sovrum separerade av ett gemensamt badrum.

Den andra delen av villan rymmer entrén, gästtoalett och ett stort vardagsrum samt köket. Det finns även ett rum som kan vara ett stort enkelrum eller två separata, beroende på tillfället, med hjälp av en rörlig vägg.

Båda våningarna vetter ut ut mot med terrassen och infinity poolen som är huvudokus.

På bottenvåningen finns ett stort utrymme på över ca 68 kvm, avsett att utgöra en gästlägenhet eller helt enkelt ett nöjesområde med egen terrass och ett oberoende rum för faciliteter. Med en parkeringsplats täckt av en pergola och ett förråd.

EXTERIÖR

På Alicante-provinsens östra spets ligger Cumbre del Sol.

Dess invånare och gäster är de första som hälsar solen varje morgon när den stiger majestätiskt över det lugna vattnet i Medelhavet.

Från Cumbre del Sols unika utsiktsplats vid de högsta höjderna i kommunen Benitachell, har Cumbre del Sol panoramautsikt över vattnet och de skyddade naturområdena som omger området från Javea till Moraira.

Upptäck mer om denna bostadsanläggning i Costa Blanca som kombinerar vackra moderna lyxiga lägenheter och villor, sport- och fritidsanläggningar och helårstjänster till dem som är lyckliga nog att kalla Cumbre del Sol sitt hem.

Cumbre del Sol tar upp över 3,7 miljoner kvadratmeter av den mest eftertraktade och orörda strandpromenaden i hela Spanien.

Varje aspekt av dess utveckling har följt målet att leverera maximal komfort och service till sina invånare och besökare samtidigt och samtidigt bevara den skyddade omgivningen och miljön och integrerar grönområden i dess samhällen. Infrastrukturen och tjänsterna är hittills oöverträffade.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.5km
wavesAvstånd till hav 2.5km
location_cityAvstånd till centrum 1.5km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.5km
local_airportAvstånd till flygplats 90.0km

Bilder

Karta

HitCounter