230
MEDD6D8926D9681433C96B6567CBFA204A5

Investering! Bra avkastning i Villajoyosa

Villajoyosa, Villajoyosa

Investering! Bra avkastning i Villajoyosa

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerMV065
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta71 kvm
Våning5 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass20 kvm

Pris: €131,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bra investeringsmöjlighet! Många turister besöker Villajoyosa i början av mars till slutet av november. Det är många turister som kommer till Costa Blanca Norr. Villajoyosa ligger bara 35 min från Alicantes flygplats och är väldig populär för sina 300 soliga dagar. Den lilla staden är omringad av berg som skyddar mot kalla vindar, vilket i sin tur bidrar till ett klimat som är helt underbart...... Ni finner ett stort antal lägenheter i Villajoyosa hos oss på HusmanHagberg Altea.

INTERIÖR

Nyskick och inflyttningsklar lägenhet med två sovrum, två badrum, ett stort vardagsrum och ett modernt kök med utmärkt finish i en privat urbanisation som kombinerar en praktisk och dynamisk design av bostad, utformad för att njuta av både inredningen i hemmet och dess magnifika och omfattande gemensamma faciliteter. Det finns gemensam pool, stora trädgård och lekplats.

EXTERIÖR

Villajoyosa ligger ca 20 min från Alicantes flygplats mellan Alicante och Benidorm, vilket gör att man har nära till storstäder. Under sommarmånaderna kan man njuta av en “cerveza” i solen på någon av de många strandhyddorna och promenera längst med stranden till den lilla stadskärnan som har ett stort utbud av restauranger, barer och butiker. Inom några kilometers avstånd finner ni de kända golfbanorna Melia Villa Aitana, Altea Club de Golf och Bonalba Golf. En idyll med ett strategiskt läge helt enkelt!

I närheten

Avstånd till strand0.85 km
Avstånd till centrum0.2 km
Avstånd till flygplats48.9 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.35 km
Avstånd till hav0.85 km
Avstånd till shoppingcentrum0.25 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana6.4 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
71 kvm
Lägenhet
Våning
5 av 13, hiss finns
Pris
€131,900

Karta

Villajoyosa Villajoyosa

Investering! Bra avkastning i Villajoyosa

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg