Bli kontaktad, klicka här!

Nya bungalows medhavsutsikt i Cumbre!

Cumbre del Sol , Cumbre del Sol
Pris
198 728 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 64 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Radhus
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (21 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 75 EUR
receiptReferensnummer: NB056

Objektsbeskrivning

Komplexet består av tvåfamiljshus på två nivåer med terrasser och privata trädgårdar på bottenvåningen och terrasser med grill på översta våningen. Ett projekt som ligger i området Cumbre del Sol, i Benitachell, nära Javea och Moraira, på Costa Blanca Norr. Fastigheterna har tillgång till alla urbanisationens tjänster, inklusive två stora pooler med rymliga terrasser, lekplats och socialklubb, anlagda områden, gemensam parkering mm.

INTERIÖR

Bungalow på bottenvåningen med två sovrum och ett badrum, veranda och terrass på totalt ca 93 kvm. Den ligger i söderläge och har utsikt över HAVET! Priset är inklusive förinstallation av luftkonditionering. Planritning och byggspecifikation bifogas.

EXTERIÖR

På Alicante-provinsens östra spets ligger Cumbre del Sol. Dess invånare och gäster är de första som hälsar solen varje morgon när den stiger majestätiskt över det lugna vattnet i Medelhavet.
Från Cumbre del Sols unika utsiktsplats vid de högsta höjderna i kommunen Benitachell, har Cumbre del Sol panoramautsikt över vattnet och de skyddade naturområdena som omger området från Javea till Moraira. Upptäck mer om denna bostadsanläggning i Costa Blanca som kombinerar vackra moderna lyxiga lägenheter och villor, sport- och fritidsanläggningar och helårstjänster till dem som är lyckliga nog att kalla Cumbre del Sol sitt hem. Cumbre del Sol tar upp över 3,7 miljoner kvadratmeter av den mest eftertraktade och orörda strandpromenaden i hela Spanien.
Varje aspekt av dess utveckling har följt målet att leverera maximal komfort och service till sina invånare och besökare samtidigt och samtidigt bevara den skyddade omgivningen och miljön och integrerar grönområden i dess samhällen. Infrastrukturen och tjänsterna är hittills oöverträffade.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.3km
wavesAvstånd till hav 1.0km
location_cityAvstånd till centrum 3.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 3.0km
local_airportAvstånd till flygplats 95.3km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 5.9km

Bilder

Karta

HitCounter