MED8ABBFCAEB9714F0AA4B4A61608D4BD49

Ny lägenhet att dekorera som du vill Denia

Denia, Denia

Ny lägenhet att dekorera som du vill Denia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€12
TypLägenhet
ReferensnummerPV030
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum1
Byggyta70 kvm
Våning5
Byggår1975
HissNej
BalkongJa
PoolNej
TerrassJa

Pris: €63,250

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Lägenhet med två balkonger och havsutsikt belägen på fjärde våningen utan hiss med en byggyta på ca 70 kvadratmeter vilken är fördelad över tre sovrum, ett stort vardagsrum, ett amerikanskt kök och ett badrum. Det är nyrenoverat förutom balkongerna, och köket och badrummet måste utrustas av köparen.

INTERIÖR

Fastigheten ligger i La Xara, en stad som tillhör Dénia där du kan hitta banker, Masymas snabbköp, många affärer och tjänster några meter bort. Fem minuter med bil kan du nå Dénias centrum, stranden, färjan till Ibiza, marinan, La Sella Golf Resort och det största köpcentret i regionen heter Portal de la Marina.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand5.5 km
Avstånd till centrum4 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav5.5 km
Avstånd till shoppingcentrum4 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana7.1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
1
Byggyta
70 kvm
Lägenhet
Våning
5 av 5
Pris
€63,250
Samfällighetsavgift/mån
€12
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1975

Karta

Denia Denia

Ny lägenhet att dekorera som du vill Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg