230
MED91C292CFE0754543B16782484B059BC3

Möjlighet i Denia! Lägenhet med allt

Denia, Denia

Möjlighet i Denia! Lägenhet med allt

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerPV042
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta88 kvm
Byggår2008
HissJa
Balkong8 kvm
PoolJa
Terrass20 kvm

Pris: €143,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Lägenhet med stor terrass som nås från de två sovrummen, vardagsrummet och köket. Vardagsrummet ligger vid sidan av balkongen och i direkt anslutning till den andra terrassen så att du kan njuta av livet utomhus under hela dagen. Den ligger endast ca 400 meter från stranden i en vacker urbanisation med två gemensamma pooler, trädgårdar, fritidsområden för barn och paddel-/tennisbana.

INTERIÖR

Fastigheten har ett separat kök och totalt två badrum. Ett av sovrummen är en svit med badrum. Den byggdes år 2008 och är i perfekt skick. Den är utrustad med varm / kall luftkonditionering, och privat parkering i urbanisationen. Det finns ett förråd (dock valfritt och mot en extra kostnad). Dessutom ligger den ca 7 km från Oliva Nova Beach & Golf Resort, ca 7 km från det största köpcentret i regionen dvs "Portal de la Marina", ca 11 km från färjan till Ibiza och Denias centrum. I omgivningen finns det stormarknader, restauranger, barer och flera turistaktiviteter.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.4 km
Avstånd till centrum1.5 km
Avstånd till flygplats34.2 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär0.4 km
Avstånd till hav0.4 km
Avstånd till shoppingcentrum1.5 km
Avstånd till sjukhus15.3 km
Avstånd till golfbana9.3 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
88 kvm
Lägenhet
Pris
€143,900
Samfällighetsavgift/mån
€50
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2008
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia Denia

Möjlighet i Denia! Lägenhet med allt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg