MEDF949B045BA9E4063B5F7CE2400FE72FB

INVESTERING 350 m från stranden Villajoyosa

Villajoyosa, Villajoyosa

INVESTERING 350 m från stranden Villajoyosa

Fakta

Samfällighetsavgift€63
TypLägenhet
ReferensnummerMV039
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta75 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Utgångspris: €150,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Ägaren till lägenheten har en jättebra avkastning vid uthyrning av densamma via Airbnb. Från påsk till andra veckan i november så är lägenheten uthyrd hela tiden.

Avkastning i år låg på 10 000 EUR (ca 100 000 SEK) och efter betalning av alla kostnader för lägenheten ligger avkastningen på ca 5,5%.

Bostaden präglas av stilrena materialval och ett härligt genomgående ljus från stora fönsterpartier. Välplanerade kvadratmeter med gott om förvaring och trevliga sociala ytor. ENDAST 350 METER TILL HAVET! Rimlig avgift samt en stabil och stor samfällighetsförening.

I närheten

Avstånd till strand0.35 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats40 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav0.35 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus4 km
Avstånd till golfbana4 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
INTERIÖR

Duplexet har en byggyta på ca 75 kvm fördelat över två sovrum, en badrum, en wc, vardagsrum och pentry. De två sovrummen har takfläktar och inbyggda garderober. Terrassen, vardagsrummet och huvudrummet ligger i riktning mot havet. Lägenheten är fullt utrustat med luftkonditionering (varm / kall), uppvärmning.

EXTERIÖR

Villajoyosa ligger ca 20 min från Alicantes flygplats mellan Alicante och Benidorm, vilket gör att man har nära till storstäder. Under sommarmånaderna kan man njuta av en “cerveza” i solen på någon av de många strandhyddorna och promenera längst med stranden till den lilla stadskärnan som har ett stort utbud av restauranger, barer och butiker. Inom några kilometers avstånd finner ni de kända golfbanorna Melia Villa Aitana, Altea Club de Golf och Bonalba Golf. En idyll med ett strategiskt läge helt enkelt!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tipps och tricks!
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
75 kvm
Lägenhet
Pris
€150,000 utgångspris
Samfällighetsavgift
€63
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Villajoyosa Villajoyosa

INVESTERING 350 m från stranden Villajoyosa

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg