Bli kontaktad, klicka här!

Nybyggda villor med havsutsikt och pool

Finestrat , Benidorm
Pris
330 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 133 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 222 m2
euro_symbolCommunity fee: 150 EUR
receiptReferensnummer: NB003

Objektsbeskrivning

Årets hetaste projekt på Costa Blanca Norr! Lyx på bästa läget i Finestrat och till mycket tilltalande priser. Villor med 3 sovrum och 2 badrum på bottenvåning med stort trädgårdsområde, alla i söderläge ! Du kan fortfarande njuta av de fantastiska faciliteterna (Spa, uppvärmd pool, minigolf, 24h säkerhet, social club, etc). Projektet ligger mycket nära ett stort köpcentrum och bara ca 3 km från stranden. Projektet släpptes den 18 juli 2018 (var snabb, de bästa priserna kommer inte att finnas kvar länge)!

INTERIÖR

Alla villor har en intelligent design som gör det möjligt att optimera interiör och yttre utrymmen för att göra ditt liv mer bekvämt. Alla är utrustade med den senaste tekniken som används för komfort: luftvärmekonditionering, intelligenta brevlådor, termisk och akustisk isolering etc.

Kunden kommer att kunna njuta av fri utsikt över havet från alla villor med 222.5m2 terrass / trädgård och pool. Parkeringsplats och förvaring ingår i priset!

Priserna börjar på 330.000 €.

Alla betalningar sker i utbyte mot bankgarantier! Du kan hitta hela prislistan och planlösningar i annonsen.

EXTERIÖR

Finestrat, är en exotisk plats nära stranden med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.0km
wavesAvstånd till hav 3.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 3.0km
local_airportAvstånd till flygplats 53.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 3.0km

Bilder

Karta

HitCounter