230
MED7844726411AD45D1AD1A90355CC470BA

Prisvärd lgh med ett svårslaget läge

Albir, Albir

Prisvärd lgh med ett svårslaget läge

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerCM004
Antal rum2
Antal sovrum1
Antal badrum1
Byggyta67 kvm
Våning1 (hiss finns)
Byggår2005
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass10 kvm

Pris: €155,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Prisvärd, fräsch och modern lägenhet med det ultimata läget!

INTERIÖR

Denna prisvärda lägenhet har det ultimata läget; mindre än en km från den vidsträckta stranden och strandpromenaden som leder in till Altea. Runtomkring lägenheten finner du allt du kan tänka dig, restauranger, barer, butiker, floristerior, spa etc. Fastigheten ligger i en exotisk och lugn urbanisation med en gemensam pool som är handikappsanpassad. Lägenheten har ett sovrum, ett rymligt helkaklat badrum med ett badkar och fönster, ett stort vardagsrum som leder ut till den inglasade terrassen, samt ett fullt utrustat kök och ett separat tvättrum. Det finns inbyggd AC (kondukt kall/varm) i väggarna, och i priset ingår både en parkeringsplats i urbanisationen samt ett förråd. Missa inte chansen att bli ägare till detta fynd!

EXTERIÖR

Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats60 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Antal badrum
1
Byggyta
67 kvm
Lägenhet
Våning
1 , hiss finns
Pris
€155,000
Samfällighetsavgift/mån
€50
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2005
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Albir Albir

Prisvärd lgh med ett svårslaget läge

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg