MEDF71E8A335E41431CB507E469D5637090

Utsökt pool-villa nära till Valencia golf

Valencia Surroundings, Valencia

Utsökt pool-villa nära till Valencia golf

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH301
Antal rum6
Antal sovrum5
Antal badrum2
Byggyta308 kvm
Tomt1800 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €380,000

Ansvarig mäklare

Denna pool-villa har fem sovrum och två badrum och ligger i bostadsområdet Montesano, precis i utkanten av staden Betera och precis intill Escorpion Golf Course. Det ligger 20 minuter från Valencia centrum och flygplatsen, och 20 minuter från stränderna. Dess strategiska läge gör det perfekt för dem som älskar golf och landsbygdsmiljö, samtidigt som det ligger nära staden och stränderna.
Villan är uppdelad i 2 nivåer. På bottenvåningen hittar vi vardagsrum och matsal, ett stort kök, 4 dubbelrum och 2 badrum med dusch och badkar. Den första våningen har ett femte dubbelrum med egen tillgång till solterrass. Bottenvåningen är omgiven av en täckt terrass, som ger möjlighet till att njuta av vädret utomhus.
Alla rum är utrustade med inbyggda garderober. Badrummen och köket är utrustade med alla nödvändiga tillbehör. Det finns centralvärme och två öppna spisar, en i vardagsrummet och en i köket och matsalen.
Trädgården innehåller ett dussintals inhemska växter och buskar till Medelhavsklimatet. Poolen ligger i mitten av trädgården, omgiven av en stor terrass med vegetation runt och en spaljé. Utsikten från poolen är enastående, eftersom den är förhöjd. En täckt utomhus paellero / barbaque struktur och en vacker lund med fruktträd gör för resten av trädgården. Det finns även ett garage, samt ytterligare lagringsutrymme i anslutning till detta.

I närheten

Avstånd till strand22 km
Avstånd till centrum2.7 km
Avstånd till flygplats15 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav22 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana4.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
5
Antal badrum
2
Byggyta
308 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
villa
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1800 kvm

Karta

Valencia Surroundings Valencia

Utsökt pool-villa nära till Valencia golf

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg