MED801FDBE4521B4E0997F8AC959DBC3D54

Strandnära lägenhet just norr om Valencia

Valencia Beach, Valencia

Strandnära lägenhet just norr om Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH363
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta133 kvm
Våning1 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €120,000

Ansvarig mäklare

Denna lägenhet har två sovrum och två badrum och är belägen på första våningen i en modern byggnad i Puerto Sagunto. Gatan där den här fastigheten ligger på är huvudsakligen ett bostadsområde, men det finns även gott om affärer och restauranger som ligger där. Den kommunala poolen ligger strax bakom denna byggnad och den populära stranden i Puerto Sagunto ligger bara några minuters bilresa (2 km) bort. Staden ligger bara 30 minuter från Valencia centrum och flygplatsen, samt 10 minuter från den berömda historiska staden Sagunto.

När vi går in i lägenheten, hälsas vi välkommen av en rymlig hall som leder oss genom fastigheten. Det första rummet som vi kommer till, är det utmärkta vardagsrummet. Där har ni även plats för ett matbord och där finns en av de tre varmt- och kallt luftkonditioneringsenheter, som är installerade i lägenheten. Från vardagsrummet finns även en glasdörr som leder ut från vardagsrummet till en inglasad terrass, som nuvarande ägare har som förvaringsutrymme.

Därefter kommer ett fullt utrustat modernt kök, där det även finns glasdörr som leder ut till den täckta terrassen. Till vänster om köket, har vi ett valv som leder fram till en separat andra matplats. Detta rum kan omvandlas till ett tredje sovrum, om så önskas. Bredvid detta rum är det första sovrummet och framför det, det stora badrummet med både badkar och dusch.

Längst in i lägenheten ligger det andra sovrummet, med inbyggda garderober, en varm och kall luftkonditionering och ett privat badrum med duschkabin. Tillbaka ut i hallen och där har vi den tredje luftkonditioneringsenheten, samt en liten tvättstuga. Samtliga möbler ingår i köpet.

I närheten

Avstånd till strand2.2 km
Avstånd till centrum25 km
Avstånd till flygplats29 km
Avstånd till pool0.2 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav2.2 km
Avstånd till shoppingcentrum1.5 km
Avstånd till sjukhus0.6 km
Avstånd till golfbana23 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
133 kvm
Lägenhet
Våning
1 , hiss finns
Pris
€120,000
Samfällighetsavgift
€50

Karta

Valencia Beach Valencia

Strandnära lägenhet just norr om Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg