230
MED7642AE29CC794DE684E41D20C06D66F6

Strand-terrasslägenhet, strax söder Valencia

Valencia Beach, Valencia

Strand-terrasslägenhet, strax söder Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH354
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta100 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolNej
Terrass30 kvm

Pris: €220,000

Ansvarig mäklare

Denna ljuvliga terrasslägenhet med två sovrum och två badrum, ligger i strandbyn 'El Perellonet' och är belägen strax söder om Valencia. Lägenheten har ett utmärkt läge med bara ett par minuters promenad till bekvämligheter och 20 minuters bilresa från Valencia centrum. Det finns även utmärkta kommunikation, inklusive kollektivtrafik, mellan El Perellonet och Valencia. Hiss finns i fastigheten.

Lägenheten består av ett stort fullt utrustat kök, ett rymligt vardagsrum, ett sovrum med en skjutbar glasvägg, ett enkelt sovrum, ett stort familjebadrum och en separat toalett. Lägenheten har nyligen fått en modern finish och inredning, utformad för att möjliggöra maximalt med dagsljus in i lägenheten. Nytt parkettgolv är inlagt och en pelletskamin är installerad.
Som toppen på allt, har vi en enastående solterrass på 30 kvm med panoramautsikt över frontlinjen på Medelhavet.

El Perellonet är en charmig strandby, som förutom att ha sitt eget samhälle med alla bekvämligheter, ligger det bara 20 minuters bilresa från Valencia centrum. Den har två flodmynningar som leder till Albufuera nationalpark och ligger endast fem minuters bilresa från områdets premium golfbana Parador El Saler. Den är känt för sin 5 km långa sandstrand, så det är en perfekt plats för solälskare och de som vill bo i en traditionell spansk by.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum20 km
Avstånd till flygplats27 km
Avstånd till mataffär0.4 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum18 km
Avstånd till sjukhus12 km
Avstånd till golfbana2.8 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
100 kvm
Lägenhet
Pris
€220,000
Samfällighetsavgift/mån
€50

Karta

Valencia Beach Valencia

Strand-terrasslägenhet, strax söder Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg