MED5CA63E575DA44535A5039A98D758B93B

Villa med gemensam pool i Denia

Denia, Denia

Villa med gemensam pool i Denia

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH402
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta100 kvm
Tomt80 kvm
Byggår2008
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €275,000

Ansvarig mäklare

Vackert parhus med 3 sovrum, privat trädgård och gemensam pool, belägen i El Vergel, Costa Blanca. Detta hus är i utmärkt skick och redo att flytta in och njuta. Vergel är en liten by och trevligt bostadsområde, nära byn Els Poblets, och staden Denia ligger 10 minuters bilresa. Den fantastiska sandstranden är 1 km, och flygplatserna i Valencia och Alicante är en timmes bilresa.

INTERIÖR

Huset har en underbar privat trädgård med olika sittgrupper för att njuta av skuggan och komma ut ur sommarvärmen, en glaserad terrass och veranda, tvättstuga, garderober, 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och matplats och separat kök. Det stora sovrummet har också en privat solterrass med markis. Möbler förhandlingsbart. Gemenskapskostnad: endast 110 euro / kvartal.

EXTERIÖR

Denia är känt för den 20 kilometer långa kusten kantad av sandstränder och dess kulinariska läckerheter inklusive färska skaldjur från fiskmarknaden och paella. Från dess kända utsiktsplats ser man ut över marinan, naturparken Montgo och Torre del Gerro, varav de sistnämnda har markerade vandringsleder att njuta av. Den prestigefyllda småbåtshamnen med sin fantastiska upphöjda strandpromenad till gamla stan och den imponerande trädkantade shoppinggatan samt museerna ger en inblick i äkta spansk kultur och livsstil. Om man vill utforska fler ställen kan man ta spårvagnen söderut till Calpe, Altea, Benidorm eller Alicante, alternativt ta färjan till Ibiza eller Palma för en övernattning!

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus5 km
Avstånd till golfbana5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
100 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2008
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
80 kvm

Karta

Denia Denia

Villa med gemensam pool i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg