Bli kontaktad, klicka här!

Modernt kedjehus med havsutsikt i Nucia

La Nucia , La Nucia
Pris
185 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 100 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Radhus
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (46 kvm)
zoom_out_mapTomtstorlek: 40 m2
euro_symbolCommunity fee: 75 EUR
receiptReferensnummer: MB001

Objektsbeskrivning

Bästa valutan för pengarna i La Nucía! Huset har 100m2 på bottenvåningen (+ 46m2 takterrass med havsutsikt till Altea + ca 40m2 trädgård) i en exotisk gated urbanisation med stora pooler och en tropisk trädgård. Köket har nyligen renoverats (år 2017) och fastigheten säljs fullt möblerad. En underjordisk parkeringsplats ingår i priset. Bredvid urbanisationen kan du hitta en liten bar/restaurang, butiker etc. och det finns även fiber-internet installerat i fastigheten. Missa inte denna möjlighet och tveka inte att kontakta oss på HUSMANHAGBERG för mer information!

INTERIÖR

Radhuset har tre sovrum och två badrum, en veranda och en takterrass i söder- respektive östläge, så du har många timmars sol under dagen. AC är förinstallerad (men inte nödvändigt enligt nuvarande ägare). Från baksidan av fastigheten har du direkt ingång till poolen och parkeringen.

EXTERIÖR

La Nucia ligger i provinsen Alicante och erbjuder vackra vyer över Medelhavet. Dess pittoreska gator inbjuder invånare till att njuta av den lugna atmosfären. Området ligger i en lugn dal mellan Aitana och Aixortà bergen som skyddar La Nucía från kalla vindar. Det är ca 10 kilometers bilresa från Benidorm och ca 8 km från de kända städerna El Albir och Altea.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 8.0km
wavesAvstånd till hav 8.0km
location_cityAvstånd till centrum 2.5km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 200m
local_airportAvstånd till flygplats 61.4km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.0km

Bilder

Karta

HitCounter