230
MED5E00379DBD5C4B2F812793D6EAE79414

Lyxig takvåning vid stranden i Calpe

Calpe, Calpe

Lyxig takvåning vid stranden i Calpe

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€70
TypLägenhet
ReferensnummerHH084
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum3
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €488,000

Ansvarig mäklare

Takvåningen ligger i ett lugnt område och mycket nära alla tjänster. Den ligger på 9: e våningen så det erbjuder underbar utsikt över havet och bergen.

INTERIÖR

Det är indelat i två våningar. På bottenvåningen hittar vi ett badrum, två sovrum med terrass för att njuta av den vackra utsikten. Vid ingången hittar vi en säkerhetsdörr som ger tillgång till de två rummen. När vi går uppför trappan hittar vi ett stort vardagsrum, badrum, stort kök, omklädningsrum, gym med jacuzzi och bastu, kontor och två stora terrasser. Det är modernt och har luftkonditionering (kyla/värme), uppvärmning, persiennerna är elektriska samt markiserna på terrassen. Det har också förråd och parkering. I byggnaden finns en gemensam pool, minigolfbana och tennisbana. Det säljs möblerat.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

Avstånd till strand0.5 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats70 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus2.5 km
Avstånd till golfbana13 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
3
Lägenhet
Pris
€488,000
Samfällighetsavgift/mån
€70
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Calpe Calpe

Lyxig takvåning vid stranden i Calpe

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg