MEDEEE925E3BDC64B0795DE961F0C3FE7D5

Unikt hus i Medelhavsstil i gamla stad

Altea, Altea

Unikt hus i Medelhavsstil i gamla stad

Fakta

Samfällighetsavgift€50
TypRadhus
ReferensnummerHH066
Antal rum6
Antal sovrum5
Antal badrum2
Byggyta240 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolNej
TerrassJa

Pris: €350,000

Ansvarig mäklare

Detta hus ligger i Alteas historiska centrum, några steg från alla bekvämligheter såsom stormarknader och restauranger, och tre hundra meter från den vackra stranden i Altea.

INTERIÖR

Det är ett gammalt hus i det historiska centret, uppdelat i två våningar. På bottenvåningen finns en stor hall, ett kök, ett vardagsrum med öppen spis, två stora sovrum och ett badrum med dusch. På övervåningen finns tre sovrum, ett stort kök, ett separat vardagsrum med tillgång till en terrass , ett badrum med badkar och en bakgård med många möjligheter. Huvudrummet på översta våningen har också en egen balkong. Gatan där huset ligger är till för fotgängare, och är högt värderat på marknaden. Huset, tack vare det kvadratmeter som det har, har många möjligheter att anpassas till köparens smak. Det finns en stor sluten parkeringsplats tillgänglig för försäljning, bara 50 meter från huset.

EXTERIÖR

Altea, Spaniens motsvarighet till Santorini med dess vackra stenhus framför Medelhavets turkosa vatten och vita stränder. Strandpromenaden erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer och butiker liksom den gamla staden som triumferar med sin kyrka på toppen av allt. Det finns ett stort antal golfbanor i närheten, samtidigt som Benidorm, staden som aldrig sover, ligger endast ca 10 min bort med bil.

I närheten

Avstånd till strand0.3 km
Avstånd till centrum0.3 km
Avstånd till flygplats65 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.3 km
Avstånd till sjukhus1.5 km
Avstånd till golfbana6.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
5
Antal badrum
2
Byggyta
240 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa

Karta

Altea Altea

Unikt hus i Medelhavsstil i gamla stad

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg