MED2EB1276FA1A649E6AACD0FA8F75EBCD7

Takterrass med utsikt över bergen Benidorm

Finestrat, Benidorm

Takterrass med utsikt över bergen Benidorm

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerCB005
Antal rum4
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta114 kvm
Byggår1830
HissNej
BalkongJa
PoolNej
TerrassJa

Pris: €149,500

Ansvarig mäklare

Underbart byhus från 1860 mitt i den gamla staden i Finestrat. Från den stora takterrassen kan du njuta av solen från morgon till kväll samt se varje kväll hur solen går ner bakom bergen. Huset har totalt 4 våningar med takterrassen inräknad, AC finns installerad på nedre botten samt i det stora sovrummet. Huset är smakfyllt renoverat 2008. Till höger om ingången har du plats för ett matbord med flera stolar och du har det öppna och stora köket till vänster om ingången. Rakt fram finner du det lilla mysiga vardagsrummet där en trappa leder upp till den fösta våningen. Här finner du en chilloutarea med soffa, som idag används som ett extra litet vardagsrum och kontor. Till höger om trappan har vi ett sovrum och bredvid sovrummet ett stort badrum. På andra våningen har vi huvudsovrummet som är mycket stort samt ett badrum. Från sovrummet kommer man upp på den stora terrassen där man kan njuta av utsikten och solen från morgon till kväll. Huset har även en vinkällare med ingång från matplatsen.

EXTERIÖR

Finestrat, är en exotisk plats nära stranden med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand6 km
Avstånd till centrum0.05 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till mataffär0.05 km
Avstånd till hav6 km
Avstånd till shoppingcentrum0.05 km
Avstånd till sjukhus3 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
114 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
radhus
Byggnadsår
1830
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Finestrat Benidorm

Takterrass med utsikt över bergen Benidorm

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg