Bli kontaktad, klicka här!

Penthouse med privat pool i Altea

Altea , Altea
Pris
395 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 218 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: CM050

Objektsbeskrivning

Penthouse endast ca 100m från stranden och med havsutsikt från i stort sett alla rum och alla terrasser. Utöver den imponerande havsutsikten har man en privat pool på takterrassen och mycket utrymme för att sola eller avnjuta en lunch eller middag. Tack vare dess orientering har man sol hela dagen, dvs sydostläge. Fastigheten har två sovrum med inbyggda garderober, två badrum, och ett fullt utrustat och modernt kök. Vidare ingår en garageplats och ett förråd i priset.

I urbanisationen finner man ett exotiskt poolområde, två regnduschar, och en för urbanisationen privat väg ned till den lilla badviken där många väljer att snorkla i och med dess klara turkosa vatten. Inom ca 500m finns en känd hamn med ett stort antal restauranger av hög kvalite samt ett vattensportcenter, en liten närbutik, loungebarer etc. Altea ligger inom ca 5-10 min bilresa från området.

EXTERIÖR

Altea, Spaniens motsvarighet till Santorini med dess vackra stenhus framför Medelhavets turkosa vatten och vita stränder. Strandpromenaden erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer och butiker liksom den gamla staden som triumferar med sin kyrka på toppen av allt. Det finns ett stort antal golfbanor i närheten, samtidigt som Benidorm, staden som aldrig sover, ligger endast ca 10 min bort med bil.

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 100m
wavesAvstånd till hav 100m
location_cityAvstånd till centrum 500m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 500m
local_airportAvstånd till flygplats 70.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 7.0km

Bilder

Karta

HitCounter