MED4D92EC0C124F499593F9233A321746BA

Renoverad, investering och havsutsikt i Calpe

Calpe, Calpe

Renoverad, investering och havsutsikt i Calpe

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€65
TypLägenhet
ReferensnummerLL064
Antal rum2
Antal sovrum1
Antal badrum1
Byggyta51 kvm
Byggår1990
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €129,900

Ansvarig mäklare

Lägenheten ligger i La Manzanera, ett exklusivt område söder om Calpe och mycket nära alla tjänster och endast ca 100 meter från Playa Manzanera (inte trångt och med en fantastisk utsikt mot Calpe-klippan “Peñon de iFach”). Fastigheten har en turistlicens och den har stor uthyrningspotential som semesterlägenhet (nuvarande ägare tjänar cirka 9000 € / år men de nyttjar fortfarande lägenheten flera månader per år). Det finns en enorm gemensam pool i urbanisationen (byggd år 1990) och fastigheten säljs fullt möblerad och utrustad. Den har totalrenoverats och har en AC (värme/kyla) i vardagsrummet. Det finns höghastighetsinternet i området.
Lägenheten ligger i söderläge så du kan därmed njuta av solljuset på terrassen under hela dagen. Från terrassen har du utsikt över havet men också bergen. Fastigheten ligger på första våningen (med hiss). Det finns ingen parkering inkluderad (men det finns alltid parkering framför fastigheten).
Myndigheterna i Calpe godkände redan projektet för att utöka strandpromenaden från Calpe-stranden (Arenal Bol) till Manzanera-stranden.
Driftkostnaderna är mycket låga: ca 60 € sophanteringsavgift per år, ca 65 € samfällighetsföreningsavgift per månad och ca 160 € / år i fastighetsskatt (SUMA / IBI).

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt en av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats76 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana3 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Antal badrum
1
Byggyta
51 kvm
Lägenhet
Pris
€129,900
Samfällighetsavgift/mån
€65
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet
Byggnadsår
1990
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Calpe Calpe

Renoverad, investering och havsutsikt i Calpe

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg