MED10A291078578497AAD374585CCE9FFAC

Lägenhet i Valencia Gamla Stan

Valencia Old Town, Valencia

Lägenhet i Valencia Gamla Stan

Fakta

Samfällighetsavgift€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH487
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta79 kvm
Våning3
HissNej
BalkongJa
PoolNej
TerrassJa

Pris: €169,000

Ansvarig mäklare

Priset reducerat från 175,000 € till 169,000 €.

Lägenhet med stor renoveringspotential, belägen på tredje våningen i en byggnad utan hiss. Ligger i hjärtat av Valencias Gamla stad i stadsdelen La Seu, endast 90 meter från stadens berömda Plaza de la Reina. Det finns bara fyra lägenheter i hela byggnaden, med en lägenhet per våning. Dessutom finns det en gemensam takterrass, för trevliga kvällar i månens sken.

Lägenheten har en öppen planlösning med vardagsrum, matplats och kök, komplett med en balkong med utsikt över gatan nedan. Det finns även en varm- och kall luftkonditioneringsenhet installerad i vardagsrummet, köket är utrustat med alla nödvändigheter och är i behov av viss modernisering.

Två sovrum, varav det största med utsikt över de slingrande gatorna i Gamla stan. Det finns en badrumsvit, med behov av lite modernisering. Den gemensamma terrassen har en otrolig utsikt över Gamla stan och det imponerande Miguelete-tornet, som utgör en del av Valencias katedral.

Lägenheten är belägen i en av de mest eftertraktade stadsdelarna i centrum och har en riktigt attraktiv prislapp. Du som köpare kommer att kunna renovera lägenheten och sätta din egen prägel på den, utan att ha betalt för mycket. Oavsett om det är som ett boende för att njuta av stadslivet eller som en investering för att kunna hyra ut som en extra inkomst, är denna lägenhet det perfekta alternativet för dem som vill investera i en av Spaniens mest livliga och uppåtgående städer.

I närheten

Avstånd till strand4.7 km
Avstånd till centrum0.6 km
Avstånd till flygplats9 km
Avstånd till mataffär0.25 km
Avstånd till hav4.7 km
Avstånd till shoppingcentrum0.25 km
Avstånd till sjukhus1.2 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
79 kvm
Lägenhet
Våning
3 av 4
Pris
€169,000
Samfällighetsavgift
€50

Karta

Valencia Old Town Valencia

Lägenhet i Valencia Gamla Stan

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg