MED649BFF253F2048CF9CBF956FC1ABAD33

Hörngatuhus vid havet Little Venice Valencia

Valencia Beach, Valencia

Hörngatuhus vid havet Little Venice Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€17
TypRadhus
ReferensnummerMI009
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta273 kvm
Byggår1980
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Utgångspris: €599,000

Ansvarig mäklare

Jag har sett mycket fint i Little Venice, Portsaplaya, med det här slår allt. Hörngatuhus byggt 1980 med fyra sovrum med inbyggda garderober, två badrum och en toalett. Allt i tre våningar plus tvättstuga, förråd och garage i källarvåningen. Belägen direkt vid första linjen mot havet, med havsutsikt i princip var du än befinner dig i huset. Terrasser där du sitter och njuter av det underbara klimatet och havsutsikten, balkonger där du har den friska havsluften. Precis utanför huset har du möjlighet till förtöjning av båt, rymligt garage ingår i köpet.

Centralvärmesystem med ny gaspanna till Gas Ciudad och med element fördelade över hela huset. Fönster och balkongdörrar i gedigna vitmålade aluminiumprofiler, samtliga med dubbelglas. Golv i terrakotta och detaljer med handmålade plattor, luftkonditionering i hela huset. Elektriska markiser vid entréterrass och terrassen på andra våningen, terrassen på baksidan mot havet är täckt. Två olika larmsystem finns monterade, även om denna urbanisering är mycket säker. Samfällighetsavgift per tre månader är endast 50 euro och den årliga IBI är 1,355 euros.

Gångavstånd till 3 gemensamma pooler och en fin sandstrand, på den mjuka sanden kan du promenera till stränderna i Valencia City. Gångavstånd även till barer och restauranger, Acampo / Leroy Merlyn Hypermarket shoppingcenter, apotek och övrig service. Buss stannar med anslutning till tunnelbana och skolbussar, linje 3 tar dig direkt till Valencias flygplats. Den närmsta livsmedelsbutiken ligger endast ett stenkast från din nya bostad.

Allt detta gör att du, genom ett oslagbart erbjudande, kan bo i ett unikt hus och ett område och få en fantastisk livskvalitet!

I närheten

Avstånd till strand0.4 km
Avstånd till centrum9.2 km
Avstånd till flygplats17.6 km
Avstånd till pool0.4 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.01 km
Avstånd till shoppingcentrum0.2 km
Avstånd till sjukhus4.6 km
Avstånd till golfbana18.5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
273 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Townhouse
Byggnadsår
1980
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Valencia Beach Valencia

Hörngatuhus vid havet Little Venice Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg