230
MEDFB52664097B34E9D960BCE751E63B51B

Oas med privat takterrass i gamla stan

Casco Antiguo - Old Town, Palma

Oas med privat takterrass i gamla stan

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€170
TypLägenhet
Referensnummer9200219
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta61 kvm
Våning4 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolNej
Terrass15 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €390,000

Ansvarig mäklare

Denna ljusa och charmiga bostad med högt i tak och vackra takbjälkar ligger nära populära Calle Sindicat i Gamla Stan/La Lonja.

Fastigheten har endast 4 lägenheter, en på varje våningsplan och denna lägenhet ligger på våning 4 av 4 och har privat takterrass om 15 mycket soliga kvadratmetrar utan insyn. Från terrassen har man en fantastisk utsikt över Palma´s takåsar! Takterrassen renoverades 2011 och här finns både el och rinnande vatten.

Fastigheten har hiss och hissdörren öppnas direkt in i bostaden.
Det finns självklart även en trapp upp och då avsatsen utanför bostadens dörr är bred och ingen annan än de boendes här har anledning att gå upp förvarar nuvarande ägare 2 cyklar där. Utrymmet är så stort att man ändå utan problem kan nyttja trappen.

Köket är öppet mot vardagsrum- och matsalsdel vilket ger att man kan vara delaktig i samtalet vid middagsbordet även om man är i köket! Köket är utrustat med kyl (inköpt 2017), liten frys, diskmaskin, tvättmaskin och en härlig takåsutsikt.
Uppskattar man inte färgvalet i köket och inte har lust att byta kök, går det även på Mallorca att spraylacka luckor.

Den lilla soffan i vardagsrummet är en säng vilket ger att bostaden har minst 5 sovplatser.
Det mindre sovrummet har våningssäng och det större sovrummet har dubbelsäng och båda rummen har fina takbjälkar.
Till vänster om dörren ut till terrassen finns en större med ett räcke avgränsad avsats som idag används för förvaring, även här är det takbjälkar!

Bostaden har PVC-fönster med Climalit dubbelglas, AC för värme / kyla (installerad 2015) samt eluppvärmning.
Möblerna ingår i försäljningspriset.

Terrassen är finare i verkligheten än på bilderna och bostaden är fin och funktionell som den är och kan med några enkla förändringar göras än bättre avseende rumsdistribution och ljus.

Gatan där denna fastighet ligger är en kort och lugn gata med en frisör respektive ett ekologiskt bageri som närmsta och enda grannar. Gatan mynnar ut vid ett fint torg, Placa nova de la Ferreria med en trevlig restaurang och en mindre matbutik bredvid.
Man bor lugnt, men ändå mitt i myllret av smågator och fantastiska medeltida fastigheter.
Några meter från porten åt motsatt håll från torget ligger en välbesökt gågatan, där du finner allt från handgjorda skor, mängder av småbutiker, fruktbutiker, butiken Tiger of Copenhagen där man kan köpa allt småplock till hemmet samt sötsaker, mindre restauranger, små tapasbarer, till och med ett svenskt bageri, Fika Farina, ja allt du kan tänkas behöva och mer därtill! Samtidigt har du uppe på din takterrass en lugn oas som är din alldeles egna plats i solen!

Gillar man att äta gott ligger stadens största saluhall Mercat de l’Olivar några minuters gångväg bort och här kan man köpa alla uppkomliga lokala råvaror och även en hel del importerat, men var ute tidigt, Mallorquinerna är uppe med tuppen och gör sin matshopping!

Det är ca 10 minuters promenad till Placa España där stadens buss- och tågstation är belägen, även det antika tåget till Soller går härifrån liksom de flesta stadsbussar som har stopp här.

I närheten

Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats10 km
Avstånd till hav1.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till golfbana20 km

Bilder

Planritningar

Plans atico

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
61 kvm
Lägenhet
Våning
4 av 4, hiss finns
Pris
€390,000
Samfällighetsavgift/mån
€170
Byggnad
Energideklaration
Beställd
Övrigt
Takterrassen renoverades 2011

Karta

Casco Antiguo - Old Town Palma

Oas med privat takterrass i gamla stan

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg