230
MED7D82C28D173640C88E97749875DF49DD

Rymlig lägenhet med fantastisk utsikt i Bonanova

La Bonanova, Palma

Rymlig lägenhet med fantastisk utsikt i Bonanova

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€160
TypLägenhet
Referensnummer200264
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta177 kvm
Våning3 (hiss finns)
Byggår1965
HissJa
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa
EnergideklarationEj utförd

Utgångspris: €650,000

Ansvarig mäklare

Denna bostad ligger högt upp i exklusiva Bonanova i den sydligaste delen av Palma, i den populära gated community´n Es Pinaret med fantastisk havsutsikt från alla rum! Härifrån ser man hela Palmabukten, den vackra katedralen och Castel Bellver omgiven av den gröna Bellverparken.

Hela lägenheten ger en känsla av rymd och ljus. Till vänster från entrén ligger köket som är fullt utrustat och rymligt och har en matplats med fönster på tre sidor och härifrån ser man i stort sett hela Palma. En bättre start på dagen än att få njuta av denna vy är svårt att få!

Bredvid köket finns ett mindre sovrum med badrum ensuit. Behöver man inte 4 sovrum kan man ta ned väggen mellan köket och sovrummet och får då ett öppnare och mer socialt kök där man även kan ha en bardisk.
Ensuit-badrummet blir då ett gästbadrum.
På motsatt sida av hallen från köket kommer ett stort vardagsrum med matsalsdel. Här är golvet ett vackert marmorgolv och det finns även en fin öppen spis. Vardagsrummet vetter ut mot den stora terrassen med ytterligare fantastisk utsikt över havet, poolerna och trädgårdarna nedan.
Härifrån kan man njuta av vackra solnedgångar medans man sippar på sin favoritdrink.

Utgång till denna terrass har även ett sovrum med ensuit-badrum. De övriga två sovrummen gränsar till en mindre terrass som även kan användas som ett arbetsrum där man troligen blir oerhört kreativ när man tittar på utsikten över Palmabukten och Bellverslottet. Här ser man även solen gå upp. Dessa två sovrum delar på ett badrum.

Hela huset har centralvärmesystem, något som var och fortsatt är lyxigt, den här gated community´n byggdes för "samhällets elit" vilket också syns i den med mycket väl underhållna trädgården och poolområdet.
Här är en välskött och fin trädgård med fina gräsmatteytor och en stor pool samt en barnpool.
Det är så lugnt, skönt och grönt att det känns som man är ute på landet.

Till bostaden, inkluderat i prisest finns även en garageplats och ett förråd.

Läget är ett av de bästa i Palma oavsett om man tänker sig en permanent bostad eller ett tryggt semesterboende.
Det är nära till centrala Palma för exklusiv shopping, fina restauranger, barer och caféer och mycket nära till shoppingcentret Porto Pi där alla större kedjor samt ett antal finns representerade. Här finner du även skomakare, hårfrisörer, nagelteknologer, ett gaming center, hälsokostbutiker, smycken etc samt en stor Carrefourmatbutik där du kan köpa allt du behöver och mer därtill.

De populära stränderna i Cala Major och Illetas ligger bara en kort bil- eller bussresa bort. En av öns bästa internationella skolor, Queen's College ligger inom promenadavstånd.

I närheten

Avstånd till strand1.5 km
Avstånd till centrum4 km
Avstånd till flygplats30 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum4 km
Avstånd till sjukhus1.5 km
Avstånd till golfbana3 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
177 kvm
Lägenhet
Våning
3 , hiss finns
Pris
€650,000 utgångspris
Samfällighetsavgift/mån
€160
Byggnad
Byggnadsår
1965
Energideklaration
Ej utförd

Karta

La Bonanova Palma

Rymlig lägenhet med fantastisk utsikt i Bonanova

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg