Bli kontaktad, klicka här!

HusmanHagberg - din Mäklare på Mallorca

Var vill du bo?

Bli kontaktad!

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Senast tillagda bostäder på Mallorca

Medarbetare på vårt mäklarkontor på Mallorca

LiseLotte Wanre Östlund

Franchisee/Real estate agent

+34 663 325 338
liselotte.wanre@husmanhagberg.com

Robin Wersäll

Real estate agent

+46 733 888 233
mallorca@husmanhagberg.com

Om vårt mäklarkontor på Mallorca

Ett liv i solen

Mallorca med huvudstaden Palma är en pärla i medelhavet. Med ca 3,5 h flygtid från Sverige och ca 300 soldagar per år är Mallorca svenskarnas närmsta soldestination. Förutom att vara en favorit bland svenska charterresmål lockar ön årligen miljontals besökare, allt ifrån jetset till barnfamiljer från hela världen. Öns flygplats ligger endast 8 km från Palma, vilket ger att man snabbt och smidigt kan ta sig till och från med buss eller taxi.

Res till Mallorca om du vill ha närhet till sol, bad, läcker mat och ett rikt kulturliv.

På Mallorca finns allt utom skidåkning. Här finns 500 km kustlinje, fantastiska golfbanor och kilometerlånga stränder. För cyklister finns mängder av turer, många längs med bergskedjan Serra de Tramuntana som finns på UNESCO’s världsarvslista. Här finns även vandringsleder med otroliga naturupplevelser, de flesta på hög höjd. Öns stora namn, världens bästa tennisspelare på grus, Rafael Nadal, har egen tennisakademi och det finns tennisbanor i varenda by. Över hela ön finns även padel och populära golfbanor såsom Arabella Golf. De flesta samhällen oavsett storlek har också marknad en dag i veckan.

Allt finns på Mallorca, inklusive en väl fungerande infrastruktur som ger att hela ön nås på en timma med bil.

Leva och bo i Palma

Palma erbjuder storstadskänsla, rikt kulturutbud med konserter och konst, ett bra restaurangutbud med hög gastronomisk nivå och ett pulserande nattliv. I Palma finns något för alla önskemål och plånböcker. I december flanerar man på Paseo del Borne och beundrar den fantastiska julskyltningen och på Lucia lyssnar på när Svenska Skolan uppträder med julsånger i katedralen Le Seu. Detta fantastiska byggnadsverk i gotisk stil som det tog nästan 400 år att färdigställa! Granne med katedralen ligger gamla stan och La Lonja, området med vindlande smågator fyllda med charmiga restauranger, mysiga caféer och barer. Trendiga Santa Catalina är de gamla fiskarkvarteren som svenskarna tagit till sitt hjärta. Här finns ett rikt utbud av internationella restauranger och mängder av barer och caféer, här levs livet lika mycket ute på gatan. I populära El Terreno i sydvästra Palma, finns både Svenska skolan och Svenska kyrkan den senare granne med det stora köpcentret Porto Pi där allt du kan tänkas behöva finns både för shopping, matintag och familjenöjen.

Köpa bostad på Mallorca

HusmanHagberg är mäklare med lokal kännedom och ett inarbetat kontaktnät på Mallorca.

Funderar du på att köpa ett hus eller en lägenhet på Mallorca? Inte bara språk och kultur utan även sättet att genomföra en bostadsaffär skiljer sig från Sverige. Vi hjälper våra kunder genom hela processen oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad. Vi erbjuder en trygg och säker affär. Vid förmedling av nyproduktion samarbetar vi med välrenommerade byggherrar, en trygghet både för dig som köpare och oss som mäklare.

Låt oss på HusmanHagberg hjälpa dig att finna din plats i solen!

Vårt kontor är beläget i Santa Catalina/Son Armadams, granne med exklusiva Palma Sport & Tennis Club.

Välkommen in på en kopp kaffe!