Valencia

Välkommen till Valencia!

HusmanHagberg - din mäklare i Valencia

Välkommen till Valencia, Spaniens tredje största stad. En kombination av vidsträckta sandstränder, Medelhavets turkosa vatten samt storstadsliv med puls. Valencia är kanske mest känt för sitt fotbollslag men även för stadens kombination av modern och historisk arkitektur och dess status som universitetsstad. Staden är internationell och har allt man kan tänkas vilja ha i form av konst, kultur, events, restauranger, barer och butiker. Här finns milslånga sandstränder med loungebarer och restauranger som bland annat serverar fisk- och skaldjurspaella.

Att hitta hem i Valencia

Valencia bjuder på en stor variation av fantastiska bostäder, staden erbjuder allt från nyproducerade bostäder till lägenheter, villor och radhus. Till staden hör även de närliggande områdena som erbjuder stora villor och tomter med privata pooler, allt inom en kort bilresa eller metro från den pulserande stadskärnan. Vi står alltid redo att hjälpa våra kunder att identifiera deras behov och hitta sin drömbostad i Valencia.

Om vårt mäklarkontor i Valencia

Vi på HusmanHagberg hjälper dig som vill köpa eller sälja bostad i Valencia med omnejd. Vi har en passion för bostadsaffären och brinner för att hjälpa dig som kund. Våra mäklare i Valencia har en gedigen erfarenhet inom branschen och talar flera internationella språk. Om du vill köpa eller sälja bostad i Valencia finns vi här för dig - före, under och efter hela bostadsaffären och delar självklart med oss av råd och tips kring den lokala marknaden. Du finner vårt kontor på Avenida del Puerto som leder ned till stranden och dess loungebarer. Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer!

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg